Brev fra formanden

 

 

Kære kollegaer,

Som nogle af jer allerede har bemærket, er der ændringer i bestyrelse for DANSECT. Grunden til dette er, at Pia er holdt op med at arbejde som perfusionist. I henhold til status for vores samfund skal lederen være en aktiv perfusionist.

Pia har været formand for DANSECT i mange år. Hun udførte et vigtigt arbejde for Selskabet og for hvert af medlemmerne. Pia repræsenterede DANSECT i Scandinavian Society, SCANSECT, hun var medlem af European Society, EBCP, hun var aktiv i uddannelseskomiteerne i både skandinaviske og europæiske grupper. 

Jeg vil sige tak Pia for det arbejde, du har udført for DANSECT og vores mange medlemmer! Held og lykke med dine fremtidsplaner!

Da jeg var viceformand for DANSECT i et stykke tid, accepterede jeg den midlertidige stilling som formand. Sammen med hele bestyrelse fortsætter vi alle arbejdet for DANSECT og vores medlemmer. Vi vil også arbejde tæt sammen med perfusionistteamet fra Aalborg for at arrangere det næste års DANSECT -møde og vores generalforsamling.

I mellemtiden vil vi holde en tæt kontakt med alle vores nærpartnere fra Industrien repræsenteret her i Danmark.

Som forberedelse til generalforsamlingen for det næste år er jeg åben for jeres forslag! Hvis der er emner vedrørende vores samfund, ideer til løbende uddannelser og mere, så skriv til os! Vi vil analysere jeres idé, og vi planlægger dem til debat i det kommende møde.

 

Med venlig hilsen,

Cristian Talmaciu
Perfusionist
DANSECT formand
ctalmaciu@hotmail.com
+45 29 26 87 98

Udgivet i Fra formanden, Ikke kategoriseret.